• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antonio Rudiger a adus victoria lui Chelsea în confruntarea de aseară, cu Swansea, scor 1-0, însă a terminat partida accidentat. Unul dintre adversari i-a pus o "talpă" care se putea solda cu o problemă medicală gravă.

"Accidentare horror", titrează The Sun, cu referire la faptul că fundaşul adus de la Roma a terminat confruntarea cu Swansea cu gheata găurită şi ciorapul plin de sânge. Conte efectuase deja cele trei schimbări şi nu a mai putut să îl scoată pe germanul de 24 de ani.

Autor al singurului gol al partidei de aseară (minutul 55), Rudiger va afla abia astăzi sau mâine cât timp va fi nevoit să stea departe de gazon. Cel mai probabil nu e o accidentare foarte gravă, însă e puţin probabil să fie recuperat până la partida următoare, cu Newcastle. Chiar şi aşa,"albaştrii" nu ar trebui să aibă mari probleme, în condiţiile în care Azpilicueta va reveni, după ce a fost odihnit contra "lebedelor".

După 14 etape jucate din actualul sezon, campioana Chelsea se află abia pe locul trei în campionat, la 11 puncte distanţă de liderul City.

35 de milioane + 4 milioane bonusuri a plătit Chelsea în vară pentru a-l aduce pe Rudiger de pe Olimpico.