• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce accidentarea lui Dembele s-a dovedit a fi mult mai gravă decât anticipa clubul, şi Pogba se confruntă cu o situaţie similară. Deşi United anunţase că francezul va lipsi aproximativ o lună de pe teren, acesta e în pericol să rateze următoarele trei luni.

Mijlocaşul diavolilor s-a accidentat serias la coapsă, în cadrul partidei cu Basel, din grupele Champions League. Iniţial, Mourinho a spus că nu pare a fi vorba de o accidentare foarte gravă, însă informaţiile de azi îl contrazic.

''Accidentarea este foarte severă şi nu este una normală pentru un jucător care respectă regulile şi normele din cadrul antrenamentelor noastre. Accidentarea este rezultatelor pregătirii sale individuale în afara programului oficial de antrenament'', a declarat un oficial de pe Old Trafford, pentru AFP.

Este posibil ca Paul Pogba să se deplaseze în Statele Unite pentru a se recupera cu preparatorii cu care s-a pregătit pe perioada verii. În absenţa sa, Herrera sau Fellaini vor ocupa locul din centrul liniei mediene, lângă Matic.