• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Sergio Aguero va lipsi de pe teren mai mult decât au estimat medicii inițial. Leziunile suferite de argentinian sunt mai grave decât păreau după primele investigații, iar perioada de absență ar putea fi de o lună și jumătate.

Previziunea a fost făcută de doctorul echipei naționale a Argentinei, care l-a vizitat pe ”Kun” la Manchester.

Va sta în afara terenului în jur de o lună și jumătate. Nici nu se poate mișca în casa sa. Mi s-a părut foarte abătut că nu poate fi aici pentru ultimele două meciuri”, a declarat doctorul naționalei pentru tycsports.com.

În acest caz, Sergio Aguero va rata inclusiv meciurile lui Manchester City cu Napoli, din UEFA Champions League, și cu Arsenal, din Premier League, după ce a fost indisponibil și în victoria cu Chelsea, din weekend-ul trecut.

Cert este însă că jucătorul nu va fi pe teren la ultimele două meciuri ale Argentinei din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2018. ”Pumele” urmează să joace cu Peru, la Buenos Aires, pe 5 octombrie și cu Ecuador, la Quito, pe 10 octombrie. Cele două jocuri sunt decisive pentru Argentina, care ocupă, în prezent, locul de baraj și riscă să rateze calificarea la Cupa Mondială.

Aguero a fost rănit la finalul lunii trecute, într-un accident rutier produs la Amsterdam. Aguero s-a deplasat în Olanda pentru a asista un concertul solistului columbian Maluma. Jucătorul călătorea spre aeroport, după concert, la bordul unui taxi, în momentul în care şoferul a pierdut controlul vehiculului, iar acesta s-a izbit de un stâlp de pe marginea şoselei.

În urma accidentului, fotbalistul a suferit o fractură costală.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT