• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Emmanuel Adebayor a semnat cu Crystal Palace un contract pe șase luni, revenind astfel în fotbal după jumătate de an în care a fost fără echipă, după despărțirea de Tottenham în vară. Togolezul va primi un salariu de 400.000 de euro pe lună la noua sa echipă, locul 11 în acest moment în Premier League, după 23 de etape scurse.

Atacantul de 31 de ani care a mai evoluat la AS Monaco, Arsenal, Manchester City și Real Madrid, a surprins, însă, imediat după ce a fost prezentat oficial de Crystal Palace. ”Nu știu prea multe despre acest club, dar ar fi bine să învăț. Așa că mă voi duce pe Google și mă voi informa”, a spus Adebayor, care nu știe nici care e obiectivul noii sale formații:

”Indiferent de ceea ce vrea echipa să obțină, eu o să îi fiu alături. Vreau să-i ajut să câștige meciuri și pentru asta sunt aici. Nu sunt atât de departe de Top 5, dar va fi destul de greu de ajuns acolo, pentru că avem meciuri foarte grele, dar o să ieșim pe teren să ne simțim bine și să ne distrăm”.

Emmanuel Adebayor are șansa debutului la noua sa echipă în acest week-end, sâmbătă, 30 ianuarie, în partida cu Stoke City, din etapa cu numărul 24 a Premier League.