• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Adrian Popa ar putea să o părăsească pe Reading în iarnă. Fără a mai primi vreo şansă de la antrenorul Jaap Stam, cel poreclit "Motoreta" a intrat pe radarul lui Panathinaikos.

Conform readingchronicle.co.uk, grecii sunt interesaţi de mijlocaşul de bandă din România şi vor să îl ia sub formă de împrumut până în vară. Apoi, în cazul în care fostul stelist dă randament, să deţină o clauză de cumpărare definitivă. Pao l-a dorit şi în vară pe Popa, dar conducerea elenă s-a lovit de dorinţa românului de a rămâne în Championship.

Conform sursei menţionate, Adi Popa este determinat să părăsească stadionul Madejski pentru a prinde mai multe minute. Deşi a declarat că este fericit la Reading, în realitate Adi Popa ar fi nemulţumit de statutul de rezervă, dar şi de deciziile lui Jaap Stam.

Am avut o discuție cu cei din conducerea clubului și cu antrenorul și mi-au transmis că-mi va fi greu să mai prind echipa, după ce în ultima zi de transferuri au adus doi jucători pe poziția mea. Nu am ce să fac, mă voi pregăti în continuare și voi vedea în iarnă ce este de făcut”, declara Popa pentru digisport.ro, în septembrie.

Adi Popa a ajuns la Reading la începutul acestui ai după ce englezii le-au plătit celor de la FCSB 600.000 de euro În actuala ediţie de campionat, Adrian Popa a strâns 257 de minute în tricoul celor de la Reading.

20 de titluri are în palmares Panathinaikos, în Grecia, în anii 70-80 fiind o forţă la nivel european. Atunci "verzii" au jucat o finală de Cupa Campionilor (1970-1971) şi o semifinală din aceeaşi competiţie (1984-1985)