• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adrian Popa a fost martorul unui meci nebun disputat în Cupa Checkatrade, competiţie rezervată echipelor din ligile inferioare, în care iau startul însă şi trupele U21 ale cluburilor din eşalonul secund.

Fostul jucător al Stelei a fost integralist în meciul dintre Gillingham şi echipa de rezerve a lui Reading, partidă încheiată cu un halucinant 7-5 pentru gazde.

În echipa oaspeţilor, Popa a marcat două goluri şi a oferit un assist, dar nu a reuşit să împiedice scorul rar întâlnit trecut pe tabelă la finalul celor 90 de minute.

Jucătorul ajuns la 29 de ani a înscris golurile de 4-2 şi 6-5, dar Gillingham a stabilit scorul final în minutul 90, 7-5!!!!

În ciuda faptului că a avut o prestaţie foarte bună în această seară, e puţin probabil ca Adi Popa să reprezinte o soluţie pentru primul 11 de la echipa mare. De altfel, azi englezii au scris despre posibilitatea ca fostul stelist să plece în iarnă.