• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Adi Popa a reușit în sfârșit să se impună la Reading. Internaționalul român a impresionat în meciurile amicale, când a marcat 3 goluri în 4 meciuri, și și-a câștigat locul de titular la echipa pregătită de Stam. Din informațiile Digi Sport, Popa va fi titular în meciul de debut în Championship. Fostul jucător al celor de la FCSB mai are contract cu englezii până în 2020.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al lui Reading, "Motoreta" a vorbit despre forma sa extrem de bună din această vară.

”Sunt bucuros că am reușit să marchez de trei ori, pentru asta mă pregătesc și cred că aceste lucruri sunt rezultatul muncii mele. Au trecut 6 luni de când sunt aici şi mă antrenez foarte bine.

Am reușit să mă acomodez, mă simt mai bine pe zi ce trece. Mă înțeleg foarte bine cu toți colegii. Eu dau totul la anternamente și sper ca atunci când antrenorul apelează la mine să pot să-mi ajut echipa”, a declarat Adi Popa, pentru site-ul oficial al celor de la Reading.

Reading a pierdut ultimul joc amical, cel cu Vitesse, scor 2-3, și va debuta în noul sezon de Championship sâmbătă, 5 august, pe terenul celor de la QPR.

”Ne pare rău că am pierdut acest meci, pentru că a fost ultimul din pregătiri, nu suntem fericiți. Sper ca în meciurile oficiale să nu mai repetăm greșelile pe care le-am făcut acum, când am primit golurile.

Ne gândim doar la victorie pentru prima etapă și sperăm să nu mai repetăm greșelile făcute în ultimul joc amical”, a mai spus Popa.

Ajuns la 29 de ani, Adi Popa a fost transferat de Reading în iarnă, iar FCSB a primit în schimbul său 600.000 de euro, când mijlocașul mai avea 6 luni de contract.

Popa nu a reușit încă să se impună în echipa lui Jaap Stam în sezonul precedent. Mijlocașul a evoluat în 8 partide, reușind să înscrie un gol.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Popa, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT