• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Huddersfield Town a produs o surpriză de proporții în weekend, când i-a provocat lui Manchester United prima înfrângere a sezonului. După meci, autorul primului gol al "terrierilor" a avut parte de un cadou inedit din partea unui copil, suporter fidel al echipei.

Adam, un tânăr fan al lui Huddeersfield, a găsit o bancnotă de 5 lire (aproximativ 27,7 lei) la John Smith's Stadium, chiar sâmbătă, în ziua meciului cu United. Sfătuit de tatăl său să nu păstreze niciodată ceva ce nu e al lui, a pus banii într-un plic pe care l-a trimis pe adresa clubului, alături de o scrisoare prin care solicita ca antrenorul David Wagner să îi înmâneze lui Aaron  Mooy, australianul care a marcat primul gol al victoriei cu 2-1 în fața echipei lui Mourinho și care a fost desemnat omul meciului.

"Aaron Mooy poate păstra banii, pentru că a jucat foarte bine și a marcat", a scris puștiul în scrisoare trimisă odată cu bancnota găsită.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a primit cadoul și nu a rămas impasibil. A scris pe propriul cont de Twitter un mesaj în care spunea că i-ar face mare plăcere să îl cunoască pe Adam, a cărui scrisoare a fost postată pe aceeași rețea de socializare de directorul clubului, Sean Jarvis.