• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Kun Aguero a vorbit pentru prima dată după accidentul suferit azi noapte în Olanda. Internaționalul argentinian se afla într-un taxi și se îndrepta către aeroport în momentul accidentului. Aguero a povestit că șoferul taxi-ului nu a văzut curba și a lovit un stâlp. Atacantul celor de la Manchester City susține că încă mai are dureri.

”Taximetristul nu a văzut curba și a derapat. Când a derapat, a lovit stâlpul. Mi-au rupt o coastă și mă doare foarte tare. Voi fi externat curând”, a spus Aguero, conform Radio Metro de Argentina.

Pep Guardiola a vorbit și el pentru prima dată despre accidentul suferit de atacantul său și susține că acesta avea liber și poate face ce-și dorește în timpul său liber.

”Avea o zi liberă. Ne bucurăm că este ok. Nu va putea juca contra celor de la Chelsea. Nu mă interesează ce fac jucătorii în ziua lor liberă”, a spus antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola.

Internaţionalul argentinian Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, a fost rănit într-un accident rutier produs la Amsterdam. Conform ziarului "Ole", Aguero s-a deplasat în Olanda pentru a asista un concertul solistului columbian Maluma. Jucătorul călătorea spre aeroport, după concert, la bordul unui taxi, în momentul în care şoferul a pierdut controlul vehiculului, iar acesta s-a izbit de un stâlp de pe marginea şoselei.

În urma accidentului, fotbalistul a suferit o fractură costală, iar "Ole" precizează că centura de siguranţă pe care o purta i-a salvat viaţa. Imediat după accident, Aguero a fost transportat la un spital din Amsterdam.

8 meciuri și 7 goluri are Aguero, în acest seon, pentru Manchester City.

65 de milioane de euro este cota de piață a lui Aguero, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT