• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sergio Aguero este hotărât să plece de la Manchester City, în 2019, atunci când contractul său va expira. În mod surprinzător, deși atunci va avea doar 31 de ani, argentinianul vrea să se întoarcă la clubul la care și-a început cariera, Independiente.

Am văzut că Milan și Real Madrid m-au vrut. Nu mai știu unde am citit, dar se poate spune că mi-au stricat visul numit Independiente. Tot timpul am avut în minte ideea de a mă întoarce la Independiente când contractul meu cu City va expira în 2019”, a declarat Sergio Aguero, în această săptămână, în timp ce se află în cantonament cu naționala Argentinei.

Atacantul de 29 de ani nu exclude însă nici varianta de a-și activa opțiunea de prelungire pentru încă un sezon cu Manchester City.

Sigur, am opțiunea de a prelungi cu încă un an cu City, care rămâne prioritatea mea, dar vorbim totuși doar despre o opțiune”.

Chiar și într-o astfel de situație, Aguero rămâne cu gândul la Independiente și ar urma să ajungă acolo în 2020.

Ideea este să mă întorc acolo. Acum, ei merg foarte bine și sper să câștige Cupa, lucru care nu e ușor”, a mai spus acesta.

Sergio Aguero nu este singurul jucător care visează să revină în țara natală, la clubul la care s-a format. Lionel Messi a spus că își dorește să se întoarcă la Newell's Old Boys, în timp ce Angel Di Maria a susținut că i-ar plăcea să se retragă de la Rosario Central.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT