• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Șahtior nu acceptă să se despartă prea ușor de cel mai valoros jucător pe care îl are în acest moment, Alex Teixeira.

Liverpool îl vrea neapărat pe starul brazilian, însă Șahtior solicită nu mai puțin de 53 de milioane de lire sterline pentru vedeta sa, de fapt clauza de reziliere a jucătorului. În plus, Alex Teixeira ar urma să plece din Ucraina doar la finalul sezonului.

Șahtior este lider în campionat, la egalitate de puncte cu rivala Dinamo Kiev (43), dar este calificată și în 16-imile UEFA Europa League, acolo unde o așteaptă o dublă complicată cu nemții de la Schalke.

Liverpool a făcut două oferte pentru Alex Teixeira, una de 24 de milioane de lire sterline și alta de 27, ambele respinse însă de clubul unde antrenează Mircea Lucescu.

"Evident că am refuzat! Noi nu vrem să-l vindem acum pe Teixeira. Putem să facem acest lucru doar la finalul sezonului, pentru că vrem să avem rezultate cât mai bune în campionat și în UEFA Europa League.

La finalul sezonului, ne vom așeza iar la masa negocierilor. Teixeira are o clauză de reziliere de 53 de milioane de lire sterline (n.n. 70 de milioane de euro)", a spus oficialul lui Șahtior, Sergei Palkin.

26 de ani este vârsta lui Alex Teixeira