• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Internaţionalul brazilian Alexandre Pato, fostul atacant al lui AC Milan, aflat în prezent sub contract cu formaţia Corinthians Sao Paulo, va reveni în această iarnă în Europa, la campioana Angliei, Chelsea Londra, la care va evolua sub formă de împrumut până la finalul sezonului.

Pato, autorul a 26 de goluri pe parcursul anului trecut, când a jucat tot sub formă de împrumut, la rivala FC Sao Paulo, a sosit miercuri la Londra, pentru semnarea contractului cu Chelsea.

Pato a încercat să fenteze presa la plecarea spre Londra, însă reprezentanţii mass-media l-au reperat pe fotbalistul brazilian, chiar dacă acesta a folosit o intrare secundară în aeroport. 

După ce va efectua vizita medicală, Pato va semna un contract pe 6 luni cu Chelsea, la care va evolua sub formă de împrumut. Atacantul mai este sub contract cu gruparea Corinhtians până în ianuarie 2017 şi în vară va putea negocia cu orice altă formaţie.

Fostă mare speranţă a fotbalului brazilian, Alexandre Pato (26 ani) a evoluat de 27 de ori în naţionala ţării sale, pentru care a marcat 10 goluri. El îşi va încerca din nou şansa în Europa, după perioada petrecută la AC Milan (2008-2013), marcată de accidentări repetate, care nu i-au permis să se exprime la întregul său potenţial.

26 de ani are Pato