• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Alexis Sanchez are încredere deplină în calităţile sale. Chilianul lui Arsenal se consideră la acelaşi nivel cu fotbaliştii care au câştigat ultimele opt "Baloane de Aur", Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

"Pot concura fără probleme cu orice mare jucător. Nu mă simt inferior nimănui. Îmi plac calităţile lui Messi şi Ronaldo, dar şi eu am aceleaşi abilităţi", a surprins sud-americanul de 27 de ani, transferat în 2014 de Arsenal, de la Barcelona, în schimbul a 42,5 milioane de euro.

Sanchez are 30 de goluri în 68 de meciuri de campionat pentru "tunari", alături de care a cucerit trei trofee: Cupa Angliei şi două Supercupe ale Angliei.

Alături de Messi la Barca, Alexis Sanchez a câştigat şase trofee în trei ani: titlul, Supercupa Europei, Mondialul cluburilor, Cupa şi două Supercupe ale Spaniei.

Alexis Sanchez a participat din plin la cele două triumfuri ale naţionalei din Chile în ultimele două ediţii din Copa America, din 2015 şi 2016. În acest an a fost numit cel mai bun jucător al ediţiei centenare a competiţiei, desfăşurate în SUA.