• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Alexis Sanchez vrea să joace în Liga Campionilor și pentru asta a ajuns la un acord cu Manchester City, acolo unde își dorește să ajungă cât mai repede. În această vară, de serviciile chilianului au fost interesate Bayern Munchen, Juventus și Paris Saint Germain.

”Cetăţenii” sunt foarte aproape să obţină semnătura lui Alexis Sanchez (Arsenal), angajament preferat și de jucătorul chilian în vârstă de 28 de ani. Alexis Sanchez a primit, de asemenea, oferte de la Bayern Munchen și PSG, doar că vrea să joace pentru Manchester City sub comanda catalanului Pep Guardiola. Alexis Sanchez a luat deja o decizie în ceea ce privește viitorul său și vrea să ajungă pe Ettihad în această vară după ce a respins mai multe oferte care au venit pe adresa lui.

Chilianul a refuzat să îşi prelungească înţelegerea scadentă în 2018, iar oficialii "tunarilor" se văd în pericol să îl piardă gratis, el urmând să poată semna din iarnă cu orice club şi-l doreşte. Mai mult, zilele trecute, fotbalistul a trimis un mesaj direct board-ului de pe Emirates.

”Vreau să joc în Liga Campionilor. Eu am luat o hotărâre, de aici înainte decizia nu-mi mai aparține, totul depinde de Arsenal. Visul meu de când eram copil este să joc în Liga Campionilor și să câștig trofeul”, a declarat atacantul chilian.

De la tranferul la Barcelona, în 2011, atacantul sud-american a jucat în fiecare an în Liga Campionilor, însă nu a reușit să câștige niciodată cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. În sezonul următor, Arsenal nu va fi prezentă decât în Europa League, tunarii terminând sezonul pe locul 5 în Premier League.

65 de milioane de euro e cota lui Alexis
144 de meciuri a jucat atacantul pentru Arsenal
72 de goluri și 42 de pase decisive a reușit chilianul la Arsenal