• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Performanţele pe care le-a reuşit cu Juventus în sezonul precedent ar putea să îi aducă lui Massimiliano Allegri un post de manager la unul dintre cele mai mari cluburi din Premier League. Conform Daily Mirror, tehnicianul a făcut deja primul pas spre fotbalul britanic.

Allegri ia meditaţii la limba engleză, pentru ca la finalul stagiunii să poată ajunge în EPL. Chelsea pare a fi eventuala destinaţie a italianului de 48 de ani, acesta fiind, alături de Antonio Conte, pe lista scurtă a lui Roman Abramovich, după plecarea lui Jose Mourinho.

O altă echipă care l-ar putea angaja pe Allegri este Manchester United, club care, sub conducerea lui Louis van Gaal, a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în campionat şi postul olandezului se zdruncină serios.

Cele două mari cluburi l-ar fi dorit pe Pep Guardiola, dar se pare ca ibericul a ajuns la un acord cu Manchester City, după ce a anunţat că se va despărţi în vara lui 2016 de Bayern Munchen.

În sezonul precedent, Allegri a condus-o pe Juventus până în finala Champions League (1-3 cu Barcelona) şi a câştigat titlul şi Cupa Italiei. Această campanie a început mai rău pentru piemontezi, care au recuperat însă diferenţa de puncte din Serie A TIM, revenind în lupta pentru campionat. Bianconerii au ajuns şi în optimile UCL, unde se vor duela cu Bayern Munchen.