• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Presa din Regat a anunțat astăzi că Antonio Conte va pleca de la Chelsea la sfârșitul sezonului și urmărește să revină în Serie A Tim. Potrivit informațiilor oferite de jurnaliști, italianul este nemulțumit de transferurile realizate de conducerea de pe ”Stamford Bridge”.

Antonio Conte intenționează să o părăsească pe Chelsea la sfârșitul sezonului, potrivit unor informații apărute în presa engleză. Italianul este nemulțumit de sprijinul acordat de conducerea clubului în timpul transferurilor din această vară, în special de lipsa de implicare a proprietarului Roman Abramovici și a directorului executiv, Marina Granovskaia. Conform celor de la Sunday Times, Conte a considerat serios să-și înainteze demisia în cursul acestei veri, dar a fost împiedicat de o clauză de penalizare financiară severă.

Fostul tehnician al lui Juventus și selecționer al ”Squadrei Azzurra”, ajuns la vârsta de 48 de ani, a fost dezamăgit de mai multe mutări, fapt pentru care a ajuns vulnerabil la critici. În cursul verii, Chelsea l-a cedat pe Nemanja Matic rivalilor de la Manchester United și a pierdut duelul cu aceștia pentru serviciile belgianului Romelu Lukaku, jucător care era gata să treacă din nou pe ”Stamford Bridge”. Alvaro Morata a fost unul dintre cele mai importante mutări realizate în vară de Chelsea, dar nici asta nu i-a ajutat pe londonezi să se impună în derby-ul pierdut sâmbătă, scor 0-1, cu Manchester City.