• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Arda Turan nu a prins niciun minut în acest sezon în tricoul Barcelonei, iar despărțirea sa de catalani este iminentă în luna ianuarie.

De altfel, mijlocașul nu mai este cu gândul la Barcelona și a fost surprins recent la Londra, alături de impresarul său, prilej pentru ca jurnaliștii englezi să facă speculații pe seama unui transfer al lui Arda la Arsenal.

Arda Turan a fost dorit de Arsenal și în această vară, însă mutarea nu s-a mai realizat, iar turcul a rămas la Barcelona, conșient însă că are șanse minime să joace sub comanda lui Valverde.

Arsenal caută să-și întărească linia de mijloc, conștientă fiind că se va despărți de Mesut Ozil (dorit de Manchester United), dar și de Alexis Sanchez.

34 de milioane de euro a plătit Barcelona în 2015 pentru transferul lui Arda Turan de la Atletico Madrid. În acest moment, cota lui de pe transfermarkt.de este de 15 milioane de euro.

2020 este anul în care lui Arda Turan îi expiră contractul cu Barcelona.

4 trofee a câștigat Arda Turan cu Barcelona: titlul în La Liga (2016), două Cupe ale Spaniei (2016, 2017) și Supercupa Spaniei (2016).