• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Arsenal şi Chelsea se întâlnesc în Supercupa Angliei, duminică, 6 august, în direct la Digi Sport 1 de la ora 16:00. Pentru campioana din Premier League poate fi revanşa, după ce a fost învinsă de tunari în finala FA Cup cu 2-1.

Trupa lui Arsene Wenger nu a pierdut niciun jucător important şi a reuşit un transfer cu nume: Alexandre Lacazette, pentru care a plătit 53 de milioane de euro celor de la Lyon. Fundaşul Sead Kolasinac, venit liber de contract de la Schalke, se anunţă şi el o mutare interesantă. De partea cealaltă, Chelsea a cheltuit şi mai mulţi bani în această vară: nu mai puţin de 140 de milioane de euro, pe doar 3 jucători: Bakayoko de la Monaco, Rudiger de la AS Roma şi Alvaro Morata de la Real Madrid.

"Trebuie să-şi îmbunătăţească jocul din punct devedere fizic. Trebuie să se adapteze repede la stilul de joc al echipei", a spus Conte despre noile achiziţii.

Chelsea a câştigat de 4 ori Supercupa Angliei. Arsenal are cu 10 trofee în plus în palmares.