• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Arsenal este dispusă să facă un efort financiar important pentru a-l transfera pe Emirates pe Pierre-Emerick Aubameyang. "Tunarii" ar fi făcut o ofertă către Borussia Dortmund, în valoare de 60 de milioane de euro, iar acum aşteaptă un răspuns din partea germanilor.

Lider în Premier League după 20 de etape, echipa lui Arsene Wenger este bine plasată în lupta pentru obţinerea primului titlu de campioană după 12 ani. Transferul gabonezului care este cel mai bun marcator al Bundesligii, cu 18 goluri, ar putea reprezenta lovitura decisivă dată rivalelor din Anglia.

Interesul londonezilor pentru Aubameyang nu este o noutate, dar se pare că acum Wenger a trecut şi la fapte. Potrivit jurnalistului spaniol Kike Marin, de la El Confidencial, Arsenal ar fi făcut o ofertă de 60 de milioane de euro pentru jucătorul de 26 de ani.

 

Sursa este una de încredere, acelaşi Kike Marin fiind cel care a anunţat primul transferul lui Alexis Sanchez de la FC Barcelona la Arsenal.

Aubameyang, atacant crescut la academia lui AC Milan, dar care a explodat în tricoul lui St. Etienne înainte de a fi transferat la Dortmund, nu este singura ţintă a lui Arsenal în această perioadă de transferuri.

Presa din Anglia a scris că Wenger îşi doreşte şi un mijlocaş, pe lista managerului francez aflându-se Adrien Rabiot (PSG) şi elveţianul Granit Xhaka (Gladbach).