• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Arsene Wenger se opune cedării lui Alexis Sanchez în această vară, chiar dacă chilianul ar putea pleca gratis peste un an, atunci când îi va expira contractul cu Arsenal.

Singurul lucru pe care pot să vi-l spun e că el este concentrat. Decizia mea este clară, el va rămâne și va respecta hotărârea”, le-a transmis jurnaliștilor Arsene Wenger, adăugând că nu va mai discuta în spațiul public speculațiile legate de o eventuală plecare a lui Alexis.

El va rămâne aici în acest sezon și vom încerca să-l convingem să continue pentru mai multe sezoane”, a mai spus managerul francez.

Alexis Sanchez a ajuns în 2014 la Arsenal, atunci când ”tunarii” l-au transferat cu 42,5 milioane de euro de la Barcelona. În această vară, el a fost dorit de Manchester City și Paris Saint-Germain. El a revenit de curând la club, după ce a avut o vacanță prelungită, întrucât a participat cu reprezentativa statului Chile la Cupa Confederațiilor din Rusia, iar, în ultimele zile, a acuzat o răceală.

Asemeni chilianului, și lui Alex Oxlade-Chamberlain și Kieran Gibbs le vor expira contractele vara viitoare. În cazul lor, managerul lui Arsenal nu a spus că nu are nicio noutate.

Pe de altă parte, Wenger a confirmat că Lucas Perez va fi lăsat să plece în această vară, după ce Arsenal l-a adus pe Alexandre Lacazette de la Lyon, pentru 53 de milioane de euro - sumă de transfer record pentru club.

Arsenal va începe noul sezon duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 16:00, când urmează să o întâlnească pe Chelsea, pe Wembley, în Community Shield (Supercupa Angliei).

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT