• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antoine Griezmann este mai aproape ca niciodată de un transfer la Manchester United, după cum anunță cotidianul madrilen As.

Manchester United a încercat încă din această vară să îl transfere pe Antoine Griezmann (26 de ani) de la Atletico Madfrid și doar interdicția la transferuri a clubului din capitala Spaniei a făcut ca echipa antrenată de Diego Simeone să facă orice pentru a-l păstra pe atacantul francez.

Chiar dacă a făcut o afacere excelentă prin aducerea lui Romelu Lukaku, belgianul care are 9 goluri în primele 9 meciuri disputate în tricoul "diavolilor", Jose Mourinho nu a renunțat la visul de a-l transfera pe Griezmann.

Din iarnă, Atletico îl va putea folosi pe Diego Costa, proaspăt revenit la Madrid după aventura de la Chelsea, încheiată urât pentru atacantul brazilian naturalizat de Spania. Cu ofensiva rezolvată, echipa lui Simeone nu îl mai consideră pe Griezmann chiar intangibil, astfel că ar fi dispusă să îl cedeze, pentru "suma corectă". United voia să achite clauza de reziliere de 100 de milioane de euro, care va reveni la această sumă, din luna ianuarie.