• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ricardo Cardoso, avocatul lui Diego Costa, a lansat un atac dur la adresa conducerii lui Chelsea și a managerului Antonio Conte, marți, zi în care a anunțat că atacantul va face o cerere oficială pentru a fi transferat și că acesta își dorește să ajungă doar la Atletico Madrid.

Vom apela la toate mecanismele legale pentru ca cei de la Chelsea să fie responsabili pentru comportamentul lor, făcând posibilă plecarea lui Diego Costa.

El va solicita în mod oficial transferul”, a declarat Ricardo Cardoso pentru EFE.

Avocatul lui Costa și-a îndreptat apoi atenția și spre managerul Antonio Conte.

Când a fost alături de echipa națională a Spaniei, în iunie, el a fost dat afară de la Chelsea de Antonio Conte printr-un SMS... Modul în care au decurs lucrurile și faptul că acestea au ajuns în spațiul public arată comportamentul nedrept și lipsa de respect față de jucător, ceea ce este inadmisibil și nescuzabil pentru partea lui Antonio Conte”, a mai zis avocatul lui Diego Costa.

Acesta îi acuză pe cei din conducerea clubului că au aprobat decizia lui Conte prin acțiunile ulterioare.

Nu doar că Chelsea nu a intervenit sau nu a negat în public sau în privat acest lucru, dar ei i-au înnoit contractul lui Conte, demonstrând că sunt de acord cu decizia în cazul lui Diego Costa și cu modul în care managerul a procesat”.

Comportamentul disciriminatoriu face imposibilă revenirea lui Diego Costa la Chelsea, atât timp cât Antonio Conte este antrenor acolo. Nu există nicio condiție ca el să joace la Chelsea în continuare”, a continuat Cardoso, care, apoi, a anunțat că Diego Costa își dorește să ajungă la un singur club:

În acest moment, el nu vrea să joace pentru un alt în afară de Atletico Madrid”.

În aceste condiții, Diego Costa pare a fi dispus să aștepte până în ianuarie și să nu joace aproape o jumătate de an, pentru a reveni la Atletico Madrid, club care are interdicție la transferuri în această perioadă de mercato.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT