• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

David Moyes a pierdut primul meci la conducerea lui West Ham, 0-2 pe terenul lui Watford, iar fanii nu mai suportă situaţia în care a ajuns clubul londonez. Echipa e pe primul loc retrogradabil, după 12 etape disputate.

Protestul suprem al suporterilor a fost să sune la numărul de urgenţă al Poliţiei (999) pentru a anunţa că nu mai pot accepta rezultatele "ciocăcanirilor", care nu au înregistrat nicio victorie în ultimele cinci etape.

"Să suni la 999 pentru că West Ham a pierdut din nou şi nu ştii ce să faci e inacceptabil. Este o pierdere de timp pentru noi. 999 e doar pentru urgenţe", a fost reacţia Poliţiei, mesajul fiind postat pe Twitter.

 

Moyes l-a înlocuit pe banca tehnică pe croatul Slaven Bilic, concediat după înfrângerea categorică suferită pe teren propriu în faţa lui Liverpool (1-4). Conducătorii au explicat atunci că despărţirea de Bilic a reprezentat cel mai greu moment de când se află la club.

Moyes, fostul antrenor al lui Everton (2002-2013) și Manchester United (2013-2014), nu a avut noroc la echipele pe care le-a pregătit în ultimii ani. Real Sociedad şi Sunderland au obţinut rezultate sub aşteptări sub "bagheta" scoţianului.