• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pierre-Emerick Aubameyang are un sezon excelent la Borussia Dortmund și la jumătatea campionatului este golgheterul la zi din Bundesliga cu 18 goluri în 17 meciuri. Forma excelentă a atacantului gabonez a atras atenția cluburilor mari din Premier League și, după Arsenal, Liverpool a intrat și ea în cursa pentru semnătura vârfului de la BVB.

Klopp îl cunoaște pe Aubameyang din perioada în care a pregătit-o pe Borussia Dortmund și are nevoie de un golgheter la Liverpool ținând cont că oamenii din ofensiva "cormoranilor" nu au impresionat deloc în actuala stagiune. Conform presei britanice, Liverpool ar urma să facă o ofertă în zilele următoare pentru atacantul cumpărat în 2013 de Borussia Dortmund de la St. Etienne.

De partea cealaltă, Arsenal îl umărește de mai mult timp pe atacantul cotat de site-urile de specialitate la 35 de milioane de euro și conform informațiilor apărute în Germania ar fi dispusă să achite 42 de milioane de lire (aproximativ 57 de milioane de euro).

Mai mult, Wenger a mărturisit că Arsenal va face un transfer important în următoarele 10 zile. Transferul gabonezului va depinde de ofertele pe care le vor face cele două formații din Anglia dar și de dorința atacantului în vârstă de 26 de ani.

121 de meciuri a jucat Aubameyang la Borussia
68 de goluri a marcat gabonezul
22 de asisst-uri a oferit Aubameyang
35.000.000 de euro e cota atacantului