• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Tottenham a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, chiar în ultima zi de mercato. Rămaşi descoperiţi în banda dreaptă, după ce Walker a fost vândut la City pentru 50 de milioane de lire, londonezii au oficializat azi transferul lui Serge Aurier (24 de ani), de la PSG, pentru 23 de milioane de lire. Mutarea pare una extrem de inspirată, însă rămâne de văzut cum îl vor primi fanii lui Spurs, având în vedere că ivorianul şi-a manifestat în trecut dragostea pentru Arsenal, marea rivală.

Daniel Levy a dat în ultima săptămână încă o dată măsura talentului său în fotbal. După ce l-a vândut pe Wimmer, un jucător care nu avea vreo şansă să evolueze la Spurs cu 18 milioane de lire (după ce îl cumărase cu doar 4), chairmanul lui Tottenham a făcut o nouă afacere. Serge Aurier e văzut de mulţi specialişti cel puţin la nivelul lui Walker, un fotbalist care a plecat la City pe o avere. Cu 19 pase decisive din sezonul 2012-2013 până în prezent, ivorianul de la PSG deţinea recordul de assisturi în Ligue 1 între fundaşi.

Spurs a reuşit să îl cumpere, în ciuda faptului că şi Chelsea sau United şi-au manifestat intenţia de a-l cumpăra, însă rămâne de văzut în ce măsură apărătorul de 24 de ani va fi primit cum se cuvine şi de suporteri. Asta pentru că în ultimii ani, ivorianul şi-a manifestat în numeroase ocazii ataşamentul pentru culorile marii rivale, Arsenal.

Deja pe reţelele de socializare s-au făcut numeroase glume pe această temă.

Aurier, pe vremea când îşi anunţa simpatia pentru culorile lui Arsenal

"Arsenal, într-o zi, Arsenal pentru totdeauna", a fost un alt mesaj transmis de Aurier în trecut