• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Calvarul lui Florin Gardoș (27 de ani) pare a nu se mai termina la Southampton. Fotbalistul român trage din greu pentru a reveni la prima echipă, după accidentarea gravă suferită, dar are și ghinion, cum s-a întâmplat cu autogolul din meciul Southampton U23 - Manchester City U23, scor 0-3.

Internaționalul român a trecut repede peste faptul că și-a trimis balonul în proprie poartă și spune că are nevoie de cât mai multe meciuri pentru a reveni la forma care l-a făcut să intre în atenția marilor cluburi pe când evolua la Steaua.

”Încă 60 de minute pentru U 23. Am mare nevoie să joc, după perioada grea prin care am trecut. Îmi doresc mult să revin la prima echipa, așa că voi da 100% acolo unde va fi nevoie de mine”, a postat Gardoș pe social-media.

Accidentat grav la genunchi pe 23 iulie 2015, Gardoş a fost indisponibil 270 de zile şi a ratat inclusiv prezenţa la Campionatul European din Franţa. Revenit la antrenamente în februarie, a jucat în câteva partide ale echipei de tineret, apoi s-a accidentat la spate şi a ratat toată perioada de pregătire din vară. Acum speră să revină în atenţia primei echipe, însă are nevoie de meciuri în picioare, astfel încât să fie cât mai aproape de potenţialul maxim din punct de vedere fizic.

270 de zile a fost indisponibil Florin Gardoș, după accidentarea gravă pe care a suferit-o la genunchi la data de 23 iulie 2015.