• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Replici acide în Anglia între Garry Neville şi Marko Arnautovic, fotbalistul adus de West Ham în vară de la Stoke contra unei sume mari, 24 de milioane de lire.

În urmă cu o săptămână, după ce Liverpool s-a distrat cu West Ham în deplasare, scor 4-1, expertul TV Garry Neville i-a criticat dur pe jucătorii "ciocănarilor". Una dintre ţintele predilecte a fost austriacul, care până în acest moment e doar o umbră a fotbalistului din ultimele sezoane.

"Acest băiat se crede Ronaldo. Asta e marea lui problemă, are impresia că e mult mai bun decât e în realitate", a spus fostul fundaş dreapta al lui United.

Se părea că discuţia e închisă, însă Arnautovic a ţinut să îşi facă public punctul de vedere. Acesta l-a criticat pe Neville pentru atitudinea avută şi i-a transmis că este un diletant în meseria de antrenor.

"Îl respect pe Garry Neville pentru ceea ce a făcut ca jucător. A fost un jucător exponenţial al lui Manchester United şi îmi scot pălăria în faţa lui. Dar ce a făcut el după? Ce rezultate a avut pe banca Valenciei? Jobul lui e să critice, 90% din timp asta face. O legendă ca jucător, dar ca antrenor? Să stea în faţa TV-ului şi să comenteze în continuare", a explicat mijlocaşul ofensiv al lui West Ham, potrivit goal.com.