• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Manchester United e nevoită să scoată lunar bani din buget pentru Jose Mourinho, în afara salariului pe care i-l plăteşte portughezului, de 13 milioane de euro net pe an.

"The Special One" a decis să locuiască la un hotel din Manchester, iar fiecare noapte de cazare a lusitanului o costă pe United 370 de euro.

Mourinho a stat până acum 170 de zile la respectivul stabiliment, astfel că "diavolii" au achitat deja 63 000 de euro pentru cazarea managerului.

Jose Mourinho nu doreşte să închirieze sau să cumpere o casă din Manchester deoarece familia sa a rămas în Londra, iar portughezul a declarat că "nu poate găti".

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a decis să rămână la hotel deşi s-a plâns în mai multe rânduri de paparazzii prezenţi tot timpul în jurul stabilimentului, care i-au transformat viaţa într-un "dezastru". "Viaţa mea la Manchester este puţin un dezastru. Ştiţi istoria hotelului în care locuiesc, a paparazzilor care sunt aici tot timpul, în fiecare zi. Toată lumea ştie numele hotelului în care stau. Câteodată îmi doresc să mă plimb puţin şi nu pot. Nu pot traversa şi merge la un restaurant. Sunt nevoit să comand mâncare în cameră", se plânsese Mourinho.

Şi trei dintre achiziţiile verii pentru United, Pogba, Bailly şi Mkhitaryan, locuiesc în hotelul în care se află Mourinho, în care s-au cazat, cu ocazia duelului cu Manchester City, din Liga Campionilor, şi jucătorii Barcelonei.

Cele mai importante partide din Primera Division, Serie A şi Ligue 1 sunt transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR