• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Barcelona nu renunţă la pista "Coutinho", deşi "cormoranii", prin vocea lui Klopp, au anunţat că brazilianul nu e de vânzare. Conform The Mirror, catalanii au făcut o ofertă oficială de 90 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv.

Posibila plecare a lui Neymar la PSG nu îi va lăsa descoperiţi pe şefii de pe Camp Nou, care au în acest moment mai multe variante pe care le urmăresc. S-a vorbit despre Dybala, Mbappe şi chiar de fostul jucător, Alexis Sanchez, însă prioritatea numărul unu rămâne Coutinho.

Liverpool a refuzat deja o ofertă de 72 de milioane de euro venită din partea Barcelonei pentru brazilian, însă negocierile continuă. Asta în ciuda faptului că Jurgen Klopp a fost categoric în privinţa despărţirii de mijlocaşul de buzunar.

"Este normal ca în perioada de transferuri toate cluburile să-şi dorească să se întărească. Noi suntem fericiţi că nu am pierdut jucători importanţi şi nici nu-i vom pierde. Nu suntem un club care vinde, Coutinho nu e de vânzare", a spus managerul "cormoranilor" săptămâna trecută.

Acum, conform presei britanice, Barcelona a revenit cu o ofertă îmbunătăţită: 90 de milioane de euro. Şansele să se ajungă în cele din urmă la un acord nu sunt tocmai mici, cred jurnaliştii englezi, mai ales că Liverpool l-a luat în această pauză competiţională pe Salah, de la Roma, contra a 42 de milioane de euro. Un trident ofensiv cu Salah, Firmino şi Mane e văzut de mulţi destul de puternic, mai ales că pe bancă vor lua loc fotbalişti ca Sturridge sau Origi. Drept urmare, plecarea lui Coutinho nu ar fi o pierdere insurmontabilă, având în vedere suma de bani încasată.

34 de goluri în 138 de meciuri a reuşit Coutinho pentru Liverpool