• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mijlocaşul Bastian Schweinsteiger nu a fost înscris pe lista fotbaliştilor echipei engleze Manchester United pentru meciurile din Europa League, publicată sâmbătă pe site-ul UEFA, informează AFP.

Noul manager al lui United, Jose Mourinho, nu a ascuns niciodată că germanul în vârstă de 32 de ani nu face parte din planurile sale. "Nu spun că e imposibil, spun că e foarte complicat", a explicat tehnicianul pe 26 august, când a fost întrebat despre şansele lui "Schweini" de a juca în acest sezon.

"Visul meu absolut ar fi să joc pentru Manchester United, să ajut echipa", repetase mijlocaşul marţi, cu o zi înainte să dispute ultimul său meci în tricoul naţionalei Germaniei.

Mourinho a fost totuşi foarte clar: "Îi am pe Paul Pogba, Ander Herrera, Morgan Schneiderlin, Marouane Fellaini şi Michael Carrick. Asta înseamnă cinci jucători pentru două locuri". Toţi aceşti fotbalişti figurează pe lista lui United pentru Europa League.

"Diavolii roşii" îşi vor începe parcursul în această competiţie pe 15 septembrie, pe terenul lui Feyenoord.

BBC dezvăluise vineri că Schweinsteiger, care n-a fost niciodată autorizat să se antreneze cu prima echipă după venirea lui Mourinho, a fost totuşi trecut pe lista celor 25 de jucători ai lui United pentru meciurile din Premier League.