• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mijlocaşul brazilian al lui Chelsea, Oscar, a dezminţit pe o reţea de socializare că a fost implicat într-o altercaţie cu coechipierul său, Diego Costa, la un antrenament, aşa cum relata, joi, presa britanică.

Conform jurnaliștilor englezi, cei doi jucători au sărit la bătaie, din cauza intrărilor reciproce tari de la antrenamentul dinaintea meciului de duminică, din turul 3 al Cupei Angliei, cu Scunthorpe United.

"Cei care vorbesc de mine şi de conflictul cu Diego Costa, care a avut loc la antrenament, spun minciuni, el este unul din cei mai buni amici şi nu ne-am bătut niciodată", a scris Oscar pe Twitter.

 

Cei doi jucători au avut un început de sezon modest, dar şi-au ridicat nivelul în ultimele meciuri cu olandezul Guus Hiddink, pe banca tehnică.

Chelsea ocupă locul 14 în clasament, la 13 puncte de locurile care permit participarea în Champions League.