• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Arsenal a câștigat, duminică, Supercupa Angliei, după ce a învins-o pe Chelsea, în urma loviturilor de departajare. Thibaut Courtois și Alvaro Morata au fost cei care nu au reușit să-l învingă pe Petr Cech de la punctul cu var, iar ratările lor l-ar fi amuzat copios pe Michy Batshuayi, jucător care fusese înlocuit înainte de expirarea celor 90 de minute.

După șuturile imprecise ale celor doi, atacantul belgian a fost surprins de camere râzând chiar în spatele lui Morata, care părea destul de afectat, de faptul că nu a reușit să înscrie.

Reacția lui Batshuayi i-a enervat pe unii fani ai lui Chelsea și, evident, i-a amuzat pe cei ai rivalelor.

În ziua imediat următoare meciului cu Arsenal, belgianul venit în urmă cu un an de la Olympique Marseille a reacționat pe Twitter și, în apărarea sa, a zis că nu a râs de colegii săi.

Unii oameni chiar cred că am râs de coleul meu și /sau că pierdem? Îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar n-am făcut-o”, a scris Batshuayi pe Twitter.

În apărarea sa au sărit cei de la Fan Club-ul lui Chelsea: ”Nu e o infracțiune să fii fericit, prietene. Ai jucat bine și sper că vei marca câteva goluri pentru a-i face pe cei care te-au criticat să-și înghită cuvintele”, i-au transmis aceștia.

Mulțumesc, dar nu mințiți, pentru că nu am jucat atât de bine”, a fost replica atacantului de 23 de ani.

Batshuayi a fost înlocuit de Antonio Conte în minutul 74, chiar cu Alvaro Morata.

VIDEO Loviturile de departajare din Supercupa Angliei:

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT