• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Data revenirii pe teren a lui Zlatan Ibrahimovic rămâne o necunoscută. Chiar dacă clubul intenționează să-l treacă pe lista UEFA, nici oficialii lui Manchester United nu sunt convinși că atacantul ar putea juca încă din toamnă și, astfel, să prindă unul sau două meciuri din Champions League.

Jose Mourinho este și mai pesimsit în privința întoarcerii suedezului și nu planuri în legătură cu suedezul, până în ianuarie. Managerul portughez ar putea avea însă parte de un cadou de Crăciun, iar Zlatan Ibrahimovic să se întoarcă pe teren în perioada festivă.

Atunci, The Special One, la fel ca oricare alt manager din Premier League, va avea nevoie de cât mai mulți jucători la dispoziție, întrucât, patru etape se vor disputa într-o perioadă de zece zile.

United va avea atunci meciuri la Leicester (23 decembrie), acasă cu Burnley (26 decembrie - Boxing Day), acasă cu Southampton (30 decembrie) și la Liverpool, cu Everton (1 ianuarie).

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic a fost oficializată săptămâna trecută, pe 24 august. Acesta nu a mai jucat din luna aprilie, atunci când a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, în returul sferturilor de finală din Europa League, cu Anderlecht.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT