• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Jose Mourinho se întoarce, duminică, pe Stamford Bridge, stadionul unde a scris istorie ca antrenor al lui Chelsea. Antrenorul lui Manchester United a dezvăluit chiar în preziua meciului cum s-a făcut cel mai lăudat transfer al verii pe Old Trafford.

44,7 milioane de euro a plătit Manchester United în această vară pentru transferul lui Nemanja Matic de la Chelsea. Duminică, mijlocașul sârb își va întâlni pentru prima dată fosta echipă din postura de adversar.

Matic (29 de ani) a fost și un motiv pentru escaladarea tensiunilor de la Chelsea în acest sezon. Sâmbătă, Mourinho a povestit cum s-a făcut mutarea care a surprins pe multă lume în această vară.

"Am fost surprins când agentul lui Matic m-a sunat să mă întrebe dacă îl vreau. Am fost surprins, dar e un agent pe care îl cunosc bine. În mod normal, e foarte direct și obiectiv, nu pierde timpul. Nu încearcă să îi facă pe oameni să fie interesați de jucătorii lui, care să-și îmbunătățească situația. A fost foarte direct și când mi-a spus dacă vreau, desigur că am vrut", a spus Jose Mourinho, potrivit Sky Sports.

În această săptămână, oficialii lui Chelsea au fost contestați public de Phil Neville din cauza transferului lui Matic.

”Ce merge prost pentru Chelsea? Un singur cuvânt. Matic. Este simplu. Minutul în care au acceptat să-l vândă pe Nemanja Matic a fost o greșeală. Când îl ai pe Matic, în fața ta, alături de Kante, există protecție. Cine a luat această decizie trebuie dat afară. Este una dintre cele mai proaste decizii care a fost luată în Premier League”, a comentat Phil Neville la BBC, în săptămâna premergătoare meciului dintre Chelsea și Manchester United.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT