• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)


Atacantul lui Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, a dezvăluit că în vară City a încercat să îl transfere. Englezii nu au ajuns la un acord nici cu formaţia germană şi nici cu jucătorul, privind salariul.

Deşi îl are pe Kun Aguero în ofensivă, iar Iheanacho este un fotbalist de mare viitor, Guardiola a încercat să facă o mutare spectaculoasă în urmă cu doar câteva luni, imediat după ce i-a preluat pe "cetăţeni".

Într-un interviu acordat Onze Mondial, starul lui Dortmund, care a înscris 25 de goluri sezonul trecut, în Bundesliga, a dezvăluit că au existat contacte între părţi, însă nu s-a ajuns la un numitor comun.

"Este adevărat, s-a discutat despre transferul la City. Tatăl meu a purtat negocierile în numele meu, dar nu ne-am înţeles", a dezvăluit gabonezul de 27 de ani.

City nu a fost singura formaţie care s-a interesat de serviciile "maşinii de gol" a Borussiei. Şi Real a încercat să îl ia, însă tentativa a fost mult mai timită. "Şi ei s-au interesat de o mutare, însă au fost destul de distanţi. Nu mi-am făcut multe speranţe că se va concretiza acest transfer", a mai spus Aubameyang.

De notat că în mai multe rânduri vârful lui Dortmund a spus că Real e singura echipă la care şi-ar dori să evolueze, el făcându-i bunicului său o promisiune în acest sens.