• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Fanii lui Arsenal au rămas din nou dezamăgiți după ce clubul a dezvăluit că schimbă managerul, dar de această măsură se va bucura echipa de fotbal feminin. Suporterii de la Arsenal s-au întrecut apoi să-și exprime opiniile, mulți spunând că o schimbare ar trebui făcută și la echipa din Premier League.

Fanii lui Arsenal s-au declarat dezamăgiți când au văzut că la echipa de fotbal feminin a clubului a fost schimbat managerul. Ei sperau la o îndepărtare a managerul Arsene Wenger, cel care conduce echipa din Premier League. Cu atât mai rapidă cu cât Mesut Ozil și compania au pierdut, scor 1-3, contra lui Manchester City, în etapa trecută. Mii de fani i-au cerut din nou lui Wenger să plece de pe banca ”tunarilor”.

La un moment dat, fanii au crezut că au scăpat de managerul francez, după ce contul oficial de twitter al lui Arsenal le-a adus la cunoștință că a fost adus un nou manager.

”Avem niște știri pentru voi: avem un manager nou australian care va prelua atribuțiile echipei după plecarea lui Pedro Martinez Losa”, au anunțat tunarii cu privire la despărțirea de Joseph Montemurro care a luat calea celor de la Melbourne City. 

 

Fanii și-au împărtășit imediat opiniile. ”Am crezut că Wenger a fost înlocuit”, ”Păcat că nu a fost preluată echipa din Premier League” sau ”În așteptarea schimbării managerului Wenger (n.r. un GIF cu un schelet care așteaptă la birou)”, au fost câteva dintre mesajele din mediul online.