• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce în 2012 United a provocat o trădare istorică pentru fotbalul britanic, transferându-l pe Van Persie de la Arsenal, în 2018 "diavolii" vor proceda similar: sunt şanse mari ca Ozil, aflat la final de contract cu "tunarii", să ajungă pe Old Trafford.

Wenger se confruntă cu două mari probleme în actuala stagiune, dincolo de lupta pentru un loc care să îi asigure prezenţa echipei în Champions League. Alexis şi Ozil, cele două mari vedete ale echipei, refuză să îşi prelungească înţelegerile scadente şi vor pleca liberi de contract.

Dacă chilianul pare să se fi înţeles deja cu PSG, soarta lui Ozil e aproape să se decidă şi ea, anunţă El Confidencial. Concret, Mourinho, care a lucrat cu germanul la Real Madrid, îl vrea neapărat la United şi i-a oferit un salariu net superior.

O linie de mijloc cu Ozil, Mkhitaryan şi Rashford, în spatele lui Lukaku, e văzută de "Special" ideală, iar negocierile par a fi intrat pe ultima sută de metri.

Mutarea a aprins deja spiritele pe Emirates, fanii lui Arsenal având un sentiment de deja vu. În urmă cu 5 ani, idolul tribunelor, Van Persie (96 de goluri în 194 de partide pentru trupa lui Wenger), era transferat de rivală în schimbul a 22,5 milioane de lire.