• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

El Chapo este cel mai căutat traficant de droguri, prins recent de autoritățile din Mexic, pe data de 8 ianuarie, chiar din închisoarea de unde evadase.

Jurnaliștii de la Sport vin cu o ipoteză incredibilă și susțin că acesta a avut de gând să cumpere unul dintre cele mai mari cluburi din lume, Chelsea Londra.

El Chapo, o figură extrem de controversată, este un mare fan al fotbalului și un suporter al clubului Puebla Futbol Club, din Mexic.

Cu o avere de peste 1 miliard de dolari, conform celor de la Forbes, Joaquin Guzman, cunoscut drept "El Chapo", avea de gând să facă o ofertă pentru cumpărarea clubului londonez, evaluat acum la 869 de milioane de dolari. Din acest punct de vedere, Chelsea se poate compara cu Manchester City, AC Milan și Juventus, evaluate și ele la peste 800 de milioane de dolari.

Chelsea este doar pe locul 14 în Premier League, cu 24 de puncte. În 21 de etape, londonezii au strâns doar 6 victorii și au, deja, nu mai puțin de 9 înfrângeri.