• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

El Chapo este cel mai căutat traficant de droguri, prins recent de autoritățile din Mexic, pe data de 8 ianuarie, chiar din închisoarea de unde evadase.

Jurnaliștii de la Sport vin cu o ipoteză incredibilă și susțin că acesta a avut de gând să cumpere unul dintre cele mai mari cluburi din lume, Chelsea Londra.

El Chapo, o figură extrem de controversată, este un mare fan al fotbalului și un suporter al clubului Puebla Futbol Club, din Mexic.

Cu o avere de peste 1 miliard de dolari, conform celor de la Forbes, Joaquin Guzman, cunoscut drept "El Chapo", avea de gând să facă o ofertă pentru cumpărarea clubului londonez, evaluat acum la 869 de milioane de dolari. Din acest punct de vedere, Chelsea se poate compara cu Manchester City, AC Milan și Juventus, evaluate și ele la peste 800 de milioane de dolari.

Chelsea este doar pe locul 14 în Premier League, cu 24 de puncte. În 21 de etape, londonezii au strâns doar 6 victorii și au, deja, nu mai puțin de 9 înfrângeri.