• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zlatan Ibrahimovic a mai făcut un pas privind revenirea pe ”Old Trafford” după ce și-a înscris ambii copii la Academia de Fotbal a lui Manchester United. Este cel mai mare indiciu că suedezul de 35 de ani se va întoarce sub comanda lui Jose Mourinho după ce a început recuperarea la baza de pregătire a clubului.

Ibrahimovic s-a întors de două săptămâni la centrul de formare al lui United de la Carrington. Potrivit publicațiilor din Regat, suedezul va reveni pe teren în luna octombrie și va semna un nou contract cu Manchester. Acest lucru a fost confirmat inclusiv de managerul Jose Mourinho, care a precizat însă că decizia îi aparține în totalitate atacantului suedez, care va împlini 36 de ani odată ce va reveni pe ”Old Trafford”. ”E posibil. Noi vrem să fim onești și deschiși și să-l lăsăm pe el să ia decizia. Dacă decizia sa este să rămână și să aștepte până în decembrie, pentru că nu poate reveni până atunci, de ce nu? Vorbim și schimbăm idei cu domnul Woodward (directorul executiv) și agentul lui Zlatan (Mino Raiola)”, a spus Mourinho.

Conștient de mutarea care va urma să aibă loc, Zlatan a profitat de ocazie și de la începutul acestei săptămâni și-a înscris fiii, pe Maximillian (11 ani) și Vincent (9 ani), la Academia de Fotbal a clubului Manchester United. Suedezul intenționează să semneze și el în luna octombrie un angajament cu United valabil pentru șase luni. Ibra își dorește foarte mult să termine ce a început sezonul trecut la United și să revină printre golgheterii din Premier League.