• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Aliat surpriză pentru FC Barcelona, în încercarea de a-l transfera pe Philippe Coutinho.

Cel mai bun baschetbalist al lumii, LeBron James, care este acţionar minoritar la Liverpool, a cerut conducerii "cormoranilor" să înceapă negocierile cu vicecampioana Spaniei şi să nu se opună plecării brazilianului pe Camp Nou, scrie cotidianul catalan Sport.

LeBron James, de patru ori MVP în NBA şi câştigător a trei titluri în cel mai tare campionat de baschet al lumii, a devenit acţionar la gruparea engleză în 2011.

Cu siguranţă, informaţia nu le va pica foarte bine fanilor lui Liverpool, dacă aceasta se confirmă. Mai ales în contextul în care, recent, starul american de 32 de ani s-a fotografiat într-un tricou al Barcelonei, primit cadou de la Neymar.

James este cunoscut ca un fan al fotbalului, lucru confirmat de faptul că, la meciul dintre Real Madrid şi FC Barcelona, disputat la Miami în această vară, a închiriat o lojă pentru 60.000 de dolari.