• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Diego Costa joacă tare în conflictul cu Chelsea, care l-a dat afară în această vară.

Atacantul spaniol de origine braziliană i-a dat în judecată pe londonezi pentru modul în care a fost îndepărtat: a fost anunţat prin intermediul unui SMS de managerul Antonio Conte că nu se mai bazează şi în noul sezon pe serviciile sale.

Presa engleză susţine că agentul lui Costa, Ricardo Cardoso, ar fi făcut deja primele demersuri în instanţă împotriva grupării de pe Stamford Bridge.

Diego Costa nu s-a antrenat cu campioana Angliei în această vară, iar italianul Conte a declarat chiar la conferinţa de vineri că "nu ştie nimic" despre atacantul în vârstă de 28 de ani.

Costa îşi doreşte să revină la Atletico Madrid, clubul care l-a vândut în 2014 la Chelsea pentru 40 de milioane de euro, însă interdicţia la transferuri impusă madrilenilor împiedică echipa lui Diego Simeone să îl transfere mai devreme de ianuarie 2018.

AC Milan s-a interesat şi ea de Costa, pentru care ar fi gata să achite 55 de milioane de euro, preţul solicitat de Chelsea.

Diego Costa mai are doi ani de contract cu londonezii, pentru care a marcat 52 de goluri în campionat în ultimele trei sezoane şi a contribuit din plin la titlurile cucerite în 2015 şi 2017.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT