• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Șicanele dintre Diego Costa și Chelsea continuă. Ultima mutare a fost făcută de club, care i-a mutat mașina atacantului (un Range Rover în valoare de aproximativ 70.000 de lire sterline) din parcarea rezervată jucătorilor din lotul primei echipe în cea amenajată pentru fotbaliștii formației secunde.

Automobilul lui Costa rămăsese în parcarea de la centrul de antrenament de la Cobham, după ce jucătorul informat de Antonio Conte că nu mai intră în vederile sale în noul sezon, a plecat în Brazilia.

Din acel moment, în care managerul italian l-a anunțat pe jucător că nu va mai conta pe el, între cele două părți a început un conflict interminabil. Diego Costa a anunțat că își dorește să plece doar la fosta sa echipă Atletico Madrid, și că, dacă acest lucru nu se va întâmpla, el nu se va întoarce din Brazilia.

Având în vedere că clubul spaniol nu poate face transferuri până în ianuarie, în timpul verii au apărut și alte posibile destinații pentru atacantul de 29 de ani, cum ar fi AC Milan. Zvonurile nu s-au încheiat nici acum, întrucât recent s-a scris că el ar putea ajunge în Turcia, unde este dorit de Beșiktaș și Fenerbahce.

Este puțin probabil ca acesta să ajungă la una dintre cele două formații, întrucât Goal.com scrie că există un acord atât între el și Chelsea, cât și între Atletico și londonezi pentru o revenire a sa la Madrid, în luna ianuarie.

120 de meciuri a jucat Diego Costa pentru Chelsea în trei sezoane, marcând 58 de goluri și reușind 18 assist-uri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT