• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

"Chicharito" Hernandez se simte excelent în Bundesliga, la Bayer Leverkusen, iar atacantul este al patrulea marcator din Germania, cu 11 goluri, fiind depășit doar de Thomas Muller, Robert Lewandowski (Bayern Munchen) și gabonezul Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang.

Jucătorul de 27 de ani, care nu s-a adaptat la Manchester United, are șansa să revină în Premier League, fiind dorit de Jurgen Klopp, la Liverpool. De altfel, jurnalistul Rory Smith, de la The Times, susține că antrenorul german îl consideră pe Chicharito un "obiectiv extrem de important" pentru vara anului viitor.

Klopp l-ar fi vrut încă din această iarnă pe Hernandez, însă Bayer Leverkusen, aflată în lupta pentru un loc de UEFA Champions League, nici nu a vrut să audă de o posibilă despărțire de mexican.

Liverpool este dispusă să ofere în jur de 20 de milioane de lire sterline pentru "Chicharito", în condițiile în care atacanții lui Klopp, în frunte cu Benteke și Sturridge, n-au impresionat în acest sezon, marcând împreună doar 8 goluri în Premier League.

2018 este anul în care expiră contractul mexicanului cu Leverkusen