• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce a fost mazilit de către Jose Mourinho, Bastian Schweinsteiger părea că nu mai are niciun viitor la Manchester United. Mai mult, joi seara, atunci când ”diavolii” au pierdut încă un meci, 1-2 cu Fenerbahce, la Istanbul, în Europa League, în The Sun a apărut informația cum că clubul ar fi dispus să-i plătească mijlocașului german zece milioane de lire sterline (11,25 milioane de euro) pentru a-i rezilia contractul.

În condițiile în care are un salariu săptămânal de 180.000 de lire sterline (200.000 euro), Schweinsteiger ar trebui să primească, în total, până la finalul contractului, aproape 18 milioane de lire (20,2 milioane de euro), aproape dublu față de cât ar fi dispus Man United să-i ofere acum.

Lucrurile s-ar putea schimba însă, întrucât neamțul de 32 de ani a revenit la antrenamentele primei echipe. Jose Mourinho a spus însă că este prea devreme ca acesta să se întoarcă pe teren:

Este încă devreme pentru el. El se antrenează cu echipa de 3-4 zile, însă nu este pregătit să joace la acest nivel. Acum, nu avem probleme la mijloc așa cum avem în defensivă, dar, dacă vor apărea problemele la mijloc, avem încă o opțiune”, a zis Mourinho.

În următorul joc, cel cu Swansea, din Premier League, portughezul nu-i va avea la dispoziție pe Ander Herrera, suspendat, și, probabil, pe Paul Pogba, care s-a accidentat în întâlnirea cu Fenerbahce.

Bastian își respectă obligațiile antrenându-se în fiecare zi. Mai mult, e într-o formă fizică grozavă, arată la fel de bine ca atunci când a ajuns la club.

United încă speră că un club va veni și îl va lua în următoarea fereastră de transferuri, dar, până acum, nimeni nu s-a arătat interesat”, ar fi spus o sursă din interiorul clubului pentru The Sun.