• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Construcţia noului stadion o va costa pe Tottenham o sumă astronomică, mult superioară celei anunţate iniţial.

Presa engleză susţine că investiţiile pentru viitoarea arenă vor depăşi un miliard de lire sterline (1,13 miliarde de euro), deşi Tottenham anticipase iniţial că noul stadion va costa 400 de milioane de lire sterline (455 de milioane de euro).

Viitorul stadion din nordul Londrei va deveni astfel cel mai scump stadion din istoria Marii Britanii, depăşind chiar şi noul Wembley, a cărei construcţie a costat în urmă cu un deceniu 789 de milioane de lire sterline.

61.500 de locuri va avea stadionul care va costa mai mult şi decât Stadionul Olimpic din Londra, pe care îşi dispută acum meciurile de acasă cei de la West Ham United.

Tottenham speră se mute pe noul stadion începând din sezonul viitor şi anticipează că va obţine venituri de 32 de milioane de euro pe sezon doar din vânzările de bilete şi abonamente, în special cele de la loje.

Noul stadion nu va purta numele celui vechi, White Hart Lane, pe amplasamentul căruia va fi construit, ci numele unui sponsor, cel mai probabil al unei bănci.

În acest sezon, echipa lui Mauricio Pochettino îşi dispută toate meciurile de pe teren propriu pe noul Wembley, inaugurat în 2007.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT