• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antonio Conte a răbunit după ultimele zvonuri apărute în presa engleză. După ce săptămâna tercută a dezmințit faptul că Abramovich se pregătește să-l demită și îi caută deja un înlocuitor, tehnicianul și-a pierdut răbdarea când jurnaliștii din insulă au scris că mai mulți jucători importanți din lotul "albaștrilor" i-au trimis mesaje fostului său secund, Steve Holland, pentru a se plânge de metodele de antrenament ale italianului.

Steve Holland a fost secundul lui Conte în stagiunea 2016/2017, iar în prezent lucrează cu Gareth Southgate la naționala Angliei. Fostul mijlocaș englez a lucrat la clubul patronat de Roman Abramovich timp de 6 ani, înainte de a accepta postul de secund la prima reprezentativă a Angliei.

"În jurul nostru se vorbesc o grămadă de porcării. Asta este adevărat. Dacă privim în trecut, o să vedem că s-a întâmplat acest lucru și cu alți manageri. Numai mizerii! Vor să creeze probleme între mine, club și jucători. E o lipsă de respect. Pot să accept că cineva scrie despre mine că voi fi dat afară de la club. Nu e prima dată și nici ultima când se va întâmpla asta. Dar de ce să implici pe altcineva în toată această poveste și să spui asemenea tâmpenii. Dacă vrei să lovești în mine, foarte bine, lovește, dar nu băga în toată povestea asta oameni nevinovați. Urăsc astfel de situații. Steve mi-a trimis un mesaj și mi-a spus că nu e nimic adevărat. De ce trebuie să ajungă o persoană nevinovată într-o asemenea situație?" a declarat Antoni Conte.

Chelsea se află în prezent pe locul 4 în Premier League, cu 16 puncte obținute în 9 etape. Formația londoneză e la 9 lungimi în spatele liderului Manchester City. Pentru "albaștri" urmează meciul de pe terenul lui Bournemouth, programat sâmbătă, 28 octombrie.