• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Presa din Vest a alocat în ultimele zile spaţii uriaşe pentru un eventual transfer al Barcelonei, care să îl facă uitat pe Neymar, ajuns la PSG. S-a vehiculat inclusiv varianta Hazard, o mai veche ţintă a catalanilor, iar Conte a abordat subiectul în conferinţa de presă de sâmbătă.

Un jucător exploziv, belgianul de 26 de ani e văzut de unii specialişti al treilea cel mai bun fotbalist din lume, după deja legendele Messi şi Ronaldo. Barcelona a cochetat în trecut cu ideea de a-l transfera, astfel că, în mod firesc, odată cu plecarea lui Neymar, a revenit pe tapet această posibilitate. Chiar dacă variantele Dembele sau Coutinho sunt mai probabile, englezii l-au întrebat pe Conte ce părere are despre posibila pierdere a starului din ofensivă.

Italianul s-a mărginit să spună că astfel de subiecte sunt decise în birourile de pe Stamford Bridge, politica clubului dictând oportunitatea unei asemenea mutări. El, ca antrenor, are alte atribuţii, însă a ţinut să precizeze că nu crede că se pune problema ca o echipă precum Chelsea să îşi piardă cel mai important jucător când noul sezon "bate la uşă".

"Nu îl pot împiedica eu pe Hazard să semneze cu Barcelona. Eden e un jucător de mare clasă, însă eu sunt doar antrenorul, îmi pot spune doar opinia. Decizia îi va aparţine întotdeauna clubului şi apoi jucătorului. Eu sunt convins că el va rămâne la noi şi în sezonul următor, nu e momentul să pierdem un asemenea jucător important", a spus Conte, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Arsenal, din Supercupa Angliei.

Arsenal - Chelsea, Supercupa Angliei e transmisă în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la ora 16:00. Confruntarea poate fi urmărită în format LIVE SCORE şi VIDEO pe digisport.ro.