• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Antonio Conte a readus titlul pe Stamford Bridge, la chiar primul sezon petrecut în Premier League, dar antrenorul lui Chelsea recunoaşte că îi este dor de Italia şi că nu are de gând să rămână foarte mult timp în străinătate.

"Îmi lipseşte Italia şi nu mă gândesc să rămân mult timp în străinătate. În China nu voi merge vreodată, iar în ceea ce priveşte La Liga şi Bundesliga, e dificil de prevăzut viitorul. Mi-ar plăcea şi o schimbare, să fiu director sportiv", a declarat Conte, la Radio Anch'io Sport.

Înaintea noului sezon, s-a speculat foarte mult pe marginea unei posibile reveniri a lui Conte în Italia. Tehnicianul de 48 de ani ar fi fost nemulţumit de campania de achiziţii a lui Chelsea, dar ar fi avut şi probleme cu adaptarea la stilul de viaţă din Anglia.

În cele din urmă, fostul selecţioner al squadrei azzurra a rămas la Londra şi chiar a semnat un nou contract cu "The Blues". Acum, încearcă să cucerească al doilea titlu consecutiv şi să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.

"Anul ăsta va fi mai greu, pentru că au revenit cele două echipe din Manchester, mai e Tottenham şi nu trebuie să le uităm pe Liverpool şi Arsenal.

În schimb, pentru Champions, e nevoie de jucători de calitate într-o echipă deja bună. Am avut ghinion la tragerea la sorţi a grupelor, dar vrem să trecem mai departe. În optimi aş vrea să evit echipele din Italia", a precizat Conte.

Chelsea face parte din Grupa C în UCL, alături de Atletico Madrid, AS Roma şi Qarabag. Londonezii au început sezonul european în forţă, impunându-se cu 6-0 pe teren propriu în faţa lui Qarabag.