• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După victoria lui Chelsea cu 1-0 în fața lui Manchester United, în a 11-a etapă, Antonio Conte a refuzat să-i strângă mâna lui Jose Mourinho. Ulterior, managerul italian al ”albaștrilor” a refuzat să vorbească foarte mult despre ceea ce a făcut după fluierul final al lui Anthony Taylor.

Nu este important. Este important că am câștigat jocul. Trebuie să îți câștigi respectul pe teren, nu în afara lui”, a spus Antonio Conte, atunci când a fost întrebat despre faptul că nu a vrut să dea mâna cu Jose Mourinho, la finalul partidei.

Concret, după ce jocul s-a încheiat, managerul lui Manchester United, s-a dus să-i salute pe cei de pe banca lui Chelsea. Conte a preferat să îl ignore pe portughez, fiind mai preocupat să se bucure împreună cu fanii londonezilor.

Este o victorie important. Când joci împotriva lui Manchester United, tot timpul este un joc uriaș. Cunoaștem foarte bine această echipă, este foarte puternică. Această victorie este importantă pentru încrederea noastră. Am arătat dorință și pasiune să câștigăm un astfel de meci.

Putem să câștigăm sau să pierdem, dar spiritul trebuie să fie mereu astfel. Sezonul trecut, exista spirit în fiecare meci. Acest sezon l-am început cu multe probleme. Eram fie sus, fie jos. Acest joc a arătat că, dacă vrem, putem”, a mai declarat Conte, după meci.

De asemenea, italianul l-a avertizat și pe David Luiz, pe care l-a lăsat în tribune, după înfrângerea de la Roma, de la mijlocul săptămânii.

Nu știu. Trebuie să muncească foarte mult, altfel, va fi pe bancă sau în tribune”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT