• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

După doua două etape scurse din noul sezon din Premier League, Antonio Conte e sub presiune. Italianul riscă să fie demis de la Chelsea, după ce ”albaștrii” au pierdut Supercupa Angliei în fața lui Arsenal, au fost învinși de Burnley, în prima etapă, și au câștigat cu șansă în fața lui Tottenham, în runda secundă.

Nemții de la Sport Bild susțin că membrii din conducerea lui Chelsea discută în continuare în legătură cu viitorul lui Conte, chiar dacă noul sezon a început și se gândesc deja la un posibil înlocuitor. Jurnaliștii germani notează că Thomas Tuchel, antrenorul care s-a despărțit de Borussia Dortmund, la finalul stagiunii trecute, este omul văzut drept viitorul manager al lui Chelsea de către directorul londonezilor, Marina Granovskaia, o persoană care nu îl agreează deloc pe italian.

Aceasta din urmă este persoana care stă în spatele transferurilor realizate de Chelsea, iar ea nu ar avea o relație tocmai bună cu Antonio Conte. Acesta ar fi fost și motivul pentru care londonezii au avut parte de o vară agitată, deși au câștigat titlul în sezonul precedent - în ultimele săptămâni, italianul a lăsat de înțeles că este nemulțumit de activitatea clubului pe piața transferurilor.

Interesant este faptul că Antonio Conte a semnat un nou contract cu Chelsea în luna iulie, însă, prin acesta și-a mărit doar salariul, noua înțelegere urmând să expire tot peste doi ani.

Primele speculații legate de plecarea lui Conte de la Chelsea au început încă de anul trecut, când presa a vorbit despre dorința acestuia de a reveni în Italia.

În ceea ce îl privește pe posibilul înlocuitor al italianului, Thomas Tuchel, germanul este liber de contract în acest moment. Timp de doi ani, după plecarea lui Jurgen Klopp de la Dortmund, în 2015, el a antrenat-o pe Borussia, cu care a reușit să câștige un trofeu, Cupa Germaniei din sezonul trecut, însă în Bundesliga nu a reușit să-i pună probleme în niciuna dintre stagiuni lui Bayern în lupta pentru titlu.

În afara lui Tuchel, Luis Enrique este o altă variantă pentru conducerea lui Chelsea. Această informaţie a fost lansată de presa din Spania.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT